Tegenbeving!

9 augustus 2018 om 08:00 uur in de ochtend was de laatste waarneembare aardbeving in ons  gebied. Al enkele jaren is dit, zoals jullie weten, aan de gang. Het gevolg!? Bijna heel de regio rondom Appingedam, Delfzijl en Loppersum wordt nu of in de toekomst versterkt of gesloopt en herbouwd. Dit geldt voor huizen, scholen, sportcentra en heeft invloed op ons allemaal!

Want wat er nu wordt versterkt, gesloopt of herbouwd is onderdeel van ons leven, nu en in de toekomst! Als jongeren in deze, door aardbevingen getroffen, regio merken wij dat er veel informatie is voor volwassenen maar best wel weinig voor ons jongeren! Daar willen wij graag iets in betekenen samen met jullie.

Wij organiseren 29 & 31 augustus 2018 twee bijeenkomsten om met jullie na te denken over wat wij samen kunnen bereiken. Want wij geloven dat het belangrijk is dat ook wij als jongeren goed worden geïnformeerd over de gevolgen van de aardbevingen. Zodat ook wij weten hoe onze toekomst in deze regio eruit ziet!

De bijeenkomsten vinden plaats op 29 en 31 augustus in Jimmy’s Appingedam van 18:00 tot 20:00. Het adres is Dijkstraat 79 in Appingedam.

Tot slot hebben wij de hoop dat als wij met genoeg mensen zijn, wij ons samen sterk kunnen maken voor een betere toekomst voor onszelf hier in de regio! Tijdens de avonden willen we naast de aardbevingen ook graag met jullie praten over woningen, woonplezier, werk en horeca. Als wij samen met elkaar over deze onderwerpen gaan nadenken en actie ondernemen hopen wij dat we met elkaar een mooiere en betere toekomst voor onszelf kunnen maken hier in de regio!

Voel je daarom ook vrij dit bericht te delen met vrienden en familie! Dan hopen wij jullie op 29 of 31 augustus te mogen ontvangen in ons mooie historische gebouw in Appingedam. Tot dan! 

Groetjes het Jimmy’s team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.