Videobewerking met mojo

Wat is dat, mojo-en? Mojo-en staat voor mobiele journalistiek! Hou jij van filmen, monteren en foto’s maken? Dan is Mojo-en iets voor jou!

Jimmy’s organiseert in samenwerking met een verslaggever een workshop ‘Mojo-en’. Deze afkorting staat voor mobiele journalistiek. Jongeren maken met hun telefoon filmpjes en foto’s leren deze bewerken op professioneel apparatuur.

Eerste dagen groot succes

De eerste cursusdagen zijn geweest en het was een succes! De jongeren kregen op dag 1 o.a. een foto-opdracht en deze werden hierna besproken. Een professionele verslaggever gaf ze tips & tricks zodat ze precies wisten waar ze op konden letten voor een volgende keer! Op dag 2 kregen de jongeren de opdracht om een filmpje te maken van Appingedam & wat er allemaal te doen is in Appingedam. Daarna leerden ze deze te bewerken, samen te voegen, etc! Ze vonden het hartstikke leuk!

Youtube

Het was zelfs zo’n succes dat een aantal jongeren ons (de jongerenorganisatie Jimmy’s Appingedam & Delfzijl) gaan helpen met het onderhouden van een Youtube account! Hier gaan de jongeren op vloggen en laten zien wat er allemaal te doen is in Appingedam qua evenementen, etc. Overal waar Jimmy’s aanwezig is, zal indien mogelijk door de jongeren een leuk filmpje van worden gemaakt! Een superleuk resultaat dus!

Aanmelden

Lijkt jou het ook leuk om hierbij te helpen? Stuur dan een bericht naar info@jimmysdal.nl. Wil je ons volgen op Youtube? Dat kan @Jimmysappingedam.

Team Jimmy’s