Stage, Studiekeuze, School & Huiswerk

Stagestagiair_gezocht3

Op de website www.stagemarkt.nl kun je op zoek gaan naar een stage. Je typt in welke opleiding je volgt en uit welke provincie je komt en je krijgt een heel handig overzicht met welke stageplaatsen er allemaal aangeboden worden in jouw buurt!

Studiekeuze

Er zijn ontzettend veel verschillende opleidingen in bijvoorbeeld de zorg, techniek, bouw, economie & maatschappij. Keuzes genoeg, maar wat wordt jou keuze? 

Kom je hier niet uit of vind je het moeilijk om de beslissing te maken? Wij bieden advies en ondersteuning bij deze keuze. Stel je vraag binnen Jimmy’s en wij helpen jou op pad naar jouw volgende opleiding! 

En heb je helemaal geen idee welke kant je op wil met school? Kom je om in de keuzemogelijkheden en ben je op zoek naar iemand die jou op professionele wijze kan helpen de beste keuze te maken? Via Jimmy’s kunnen we jou in contact brengen met de juiste mensen om jou te helpen deze keuze te maken! Kom langs, bel/app ons of stuur hieronder een mailtje en wij zorgen dat jij de volgende stap kunt gaan zetten!

School

Op de website www.jouwhulponline.nl/hulp-bij/school/ krijg je tips &
tricks die te maken hebben met school! Zo wordt er bijvoorbeeld uitgelegd hoe je het beste om kan gaan met faalangst, opkomen voor jezelf en kun je meedoen met sollicitatietraining!

Wil je naast deze tips & tricks een extra steun in de rug? Iemand die jou kan helpen jouw droom waar te maken? Of die er gewoon is om mee te denken? Dan heeft Kans050 misschien wel een geschikte mentor voor jou! Een mentor van Kans050 kan je via de website aanvragen of via Jimmy’s, mail/bel/app of kom hiervoor gezellig even langs!

 

 

Huiswerk

Heb jij ook nooit geduld voor je huiswerk? Werk je ook liever samen met anderen? Of werk je beter op een andere plek dan thuis?

Bij Jimmy’s Appingedam organiseren wij wekelijks een huiswerk middag. Werk samen met je vrienden of andere jongeren aan je huiswerk, opdracht of project! Het maakt niet uit of je op het VMBO, HAVO, VWO, MBO of HBO zit, iedereen is welkom!

Laat je huiswerk niet liggen, maar maak het samen!

Contact

Heb je na het lezen van al deze informatie nog vragen? Wil je een afspraak maken of even langskomen en het ons laten weten? Stuur ons een berichtje via info@jimmysdal.nl, wij zullen zo snel mogelijk antwoorden!